• Skrevet: 12.09.2016  •  Kl: 20:06  •  Kategori: Blogg  •  Kommentarer: 0

Til verdens beste mamma.

Dette er et innlegg dedikert til deg mamma. Du er en person som virkelig fortjener og trenger å høre hvor bra du er. Jeg har lenge ønsket å skrive dette til deg, men jeg har ikke klart å samle tankene mine før nå. 

Om jeg skulle ha oppsummert deg med ett ord, ville det ordet ha vært . Men det gir ikke engang en smakebit på hvordan jeg ser deg. For du er den snilleste, kuleste, sterkeste og mest omtenksomme personen jeg kjenner. For meg så er du ikke bare mamma, men du er min viktigste støttespiller, min bestevenn og en fantastisk rollemodell. I øynene mine er du en person som alltid kommer deg gjennom livets utfordringer, uansett hvor mye verden prøver å trykke deg ned. Og jeg beundrer deg virkelig for den styrken. De fleste har vel hørt den klassiske kommentaren: "hun setter alltid andres behov foran sine egne", men du gir virkelig utsagnet mening. I de snart 22 årene jeg har kjent deg så har du alltid satt deg selv til side til fordel for andre, på godt og vondt. Jeg takker deg av hele mitt hjerte for å alltid være der for meg og andre, men slik som du sier til meg, så er det viktig å ta vare på seg selv også.  

               

Som du vet, har ikke oppveksten min vært som en dans på roser. Du har vært vitne til utallige anfall, stelt sårene mine, kjørt og hentet meg på sykehuset og mye mer. Du har møtt på mange flere utfordringer enn det en mor skal trenge. Flere ganger har du sagt til meg at du har følt deg som en dårlig mor og at du skulle ønske at du kunne ha gjort mer. Men mamma, hadde det ikke vært for deg, ville jeg ikke sittet her idag. Uansett hvor langt nede jeg har vært, har du alltid vært min motivasjon til å fortsette. Uansett hvor redd jeg har vært, har du fått meg til å føle meg trygg. Uansett hvor mislykket jeg har følt meg, har du alltid trodd på meg og støttet meg i mine valg. I tillegg til å være en supermamma, har du også tatt på deg rollen som pappa. Jeg kan bare se for meg hvordan det er å ikke ha en partner å dele ansvaret med, men det må jeg si at du har klart med glans. 

Jeg er nå snart ferdig med utdanningen min, jeg har jobber som jeg trives med, jeg er sammen med en fantastisk mann og jeg sitter her den dag idag. Alt dette er takket være deg. Tusen, tusen takk for at du er den du er. Du betyr så mye for meg og jeg er utrolig glad i deg, aldri glem det. Det er så mye mer jeg kan skrive, men jeg håper du forstår hvor bra du er.
Du er virkelig en supermamma.   Profilbilde Madeleine B. Sørensen

  Dette er en blogg hvor jeg ønsker å dele mine erfaringer, og tanker rundt disse. Jeg håper å bidra til mer åpenhet og gi et ansikt til vanskelige temaer.

  Sett gjerne ord på de tankene som skulle dukke opp ved å kommentere innlegg eller ta kontakt.

  E-post: madeleine.b.sorensen@outlook.com

  + Venneforespørsel
  + Kontakt
  Add som venn Bloglovin RSS Instagram Facebook
hits