• Skrevet: 30.05.2016  •  Kl: 18:09  •  Kategori: Blogg  •  Kommentarer: 1

Idag er det én uke siden jeg publiserte mitt første innlegg her på bloggen. Jeg er helt overveldet over alle de fine kommentarene jeg har fått så langt! Det kommer et lite innlegg etter hvert på hvordan jeg opplever all denne responsen, men nå vil mitt fokus være på noe litt annet. Nemlig en liten, men viktig presisering av innholdet i de fremtidige og de nåværende innleggende.

Alt som blir skrevet i disse innleggene er mine tanker og følelser. Det er mine opplevelser og erfaringer av livet mitt så langt. Jeg vet at da jeg var ei liten jente så fikk jeg ikke med meg alle detaljer og hendelser som skjedde rundt meg. Det gjør ingen barn. Og selv om jeg ble eldre forstod jeg fortsatt ikke hvorfor at alt det vonde måtte skje med akkurat meg. Men jeg fikk høre ting, se ting og oppleve ting som gjorde noe med meg. Det er disse opplevelsene jeg vil dele med dere. Jeg vil gi dere mine perspektiver på ganske vonde og vanskelige situasjoner. Kanskje noen kommer til å lese bloggen og vil tenke: "Det var jo ikke slik det skjedde!" eller "Det var jo ikke meningen at hun skulle føle det slik". Ha da i bakhodet at det er min opplevelse og min sannhet. 

Jeg vil avslutte dette innlegget med å si tusen takk til alle som har kommentert, sendt melding og snakket med meg. Tusen, tusen takk!

 

Stine Nikolaisen

Skrevet: 03.06.2016  •  Kl.22:25
Stå på! :)


  Profilbilde Madeleine B. Sørensen

  Dette er en blogg hvor jeg ønsker å dele mine erfaringer, og tanker rundt disse. Jeg håper å bidra til mer åpenhet og gi et ansikt til vanskelige temaer.

  Sett gjerne ord på de tankene som skulle dukke opp ved å kommentere innlegg eller ta kontakt.

  E-post: madeleine.b.sorensen@outlook.com

  + Venneforespørsel
  + Kontakt
  Add som venn Bloglovin RSS Instagram Facebook
hits